Opis forum
Moje propozycje:
jak dla mnie kolory opcjonalne to: bardzo żywy niebieski bądź b.ż.czerwony (ew. b.ż.pomarańczowy)-rzecz jasna z grafitem:)
oczywiście słowa "artmotive' i "stowarzyszenie" zostają tak jak wymyślił Alex-ja podaję tylko opcję znaczka...
chyba jest w nim ta "głębia", o której piszecie i wyodrębnione literki a i m..
pozdro:)
Ostatnio edytowany przez paprysia (2009-03-06 09:18:41)
Jezeli chodzi o propozycje Gaby to ja wybieram numer 2 :-)
Wg mnie jest OK.
A co do zestawienia kolorow to jak juz mowilem czarny albo niebieski ( tylko ciemniejszy niz pierwotny ;D ).
A rozowy zastapilbym jakims krwisto-czerwonym. O... wlasnie tak :-)
Pozdro
Mlody
skonsultowane z : Rosomak
Swieza wena Rosomaka....
Lekka przerobka wersji Gaby:
AM zostaje jak jest, w napisie przekoloryzowac "a", natomiast w literce "m" wrzucic drugi kolor na kontury tak jak w AM.
Nie wiem czy mnie rozumiecie, ale ja wiem o co chodzi :-)
Wg mnie.. i Rosomaka :-) tak bedzie OK.
W pierwotnym logo przeslanym przez Aleksandra kolorow bylo troche za duzo, a tutaj... w sumie za malo
Pomysl mi sie podoba, tylko wrzucic j.w. w napis i juz bedzie git :-)
Dzieki za mozliwosc umieszczenia zupelnie niezrozumialej wypowiedzi.
Cya
Ostatnio edytowany przez artur (2009-03-06 12:50:57)
Nowy użytkownik
Ostatnio edytowany przez Aleksander (2009-03-06 16:45:48)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No więc proszę wybierać konkretne propozycje....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wybieram opcję ostatnią, (#49) w kolorze niebieskim, z logo przezroczystym lub nie - obie wersje będą ok...
Ostatnio edytowany przez avvro (2009-03-06 16:59:11)
Jak dla mnie najlepsze wydają się ostatnie dwie wersje (pod tą tęczową),choć i tak nadal w znaczku nie widzę a i m,ale skoro reszta będzie widzieć to ok... oba kolory podobają mi się,ale bardziej pomarańczowy-tylko brąz mógłby być ciemniejszy... to tyle:)
Ostatnio edytowany przez paprysia (2009-03-06 17:13:54)
CzEśĆ! Jeśli mamy wybierać spośród ostatnich trzech propozycji to ja stawiam na równi wersję tęczową i niebiesko-czarną... jeżeli tęczowa przepadnie (bo na razie nikt na nią nie zagłosował) wybieram niebiesko-czarną... pozdrawiam